Aplikacije po meri

Zbiranje podatkov še nikoli ni bilo lažje kot z lastnimi aplikacijami po meri. Če natančno poznate vaš ciljni trg in veste kaj želijo, vam bo bodo aplikacije po meri pomagale, da vaše podjetje razvijete v pravo smer.

Naše strokovno znanje pokriva načrtovanje, izdelavo prototipov in razvoj industrijsko usmerjenih in poslovno usmerjenih programov in aplikacij, naša storitev pa je v skladu s standardi kakovosti in zahtevami kupcev.

Ustvarite povsem novo uporabniško izkušnjo. Če ste inovativni in ustvarjalni, lahko uporabite prilagojene aplikacije za interakcijo s strankami na način, kot ga prej še niso doživeli.

Namizne aplikacije

Ne glede na vaše poslovno okolje, strojno opremo ali operacijski sistem, izberemo najprimernejšo tehnologijo, framework in programski jezik, da zagotovimo rešitev po vaši meri.

Ustvarjamo poslovne, cross-platform samostojne namizne ter spletno-usmerjene aplikacije in pripomočke.

Med drugimi razvijamo:

programsko opremo za upravljanje dokumentov in znanja

rešitve BI

sistemi za analizo podatkov

Rešitve v oblaku

Podjetja, ki želijo povečati razširljivost, zanesljivosti in varnost podatkov, zmanjšati stroške in povečati mobilnost, se odločijo za migracijo v oblak.

Platforme v oblaku ponujajo vse storitve, potrebne za izdelavo aplikacij vključno z bazami podatkov, virtualizacijo in arhitekturnimi storitvami - enostavno in enotno.

Izvajamo:

računalništvo v oblaku

razvoj platform v oblaku

storitve migracije v oblak s potrebno sistemsko prenovo

vzdrževanje sistema in podporo

Vnaprej pripravljene rešitve ne ustrezajo vašim poslovnim potrebam?

Vsak poslovni proces je edinstven, zato tradicionalni model programske opreme za vse velikosti ne ustreza podjetjem vedno spreminjajočim se potrebam. Zato potrebujete aplikacije po vaši meri.

Poznate svoje podjetje in tiste funkcije, ki jih potrebujete za učinkovito upravljanje vašega podjetja bolje kot kdorkoli drug. Z aplikacijo po meri dobite točno tisto, kar vaše podjetje potrebuje.

Stopite v kontakt z nami in nam zaupajte vaše želje in brezplačno vam bomo izdelali neobvezujočo ponudbo.

Zahtevajte ponudbo