Več o nas

&AND je novoustanovljeno tehnološko usmerjeno podjetje s sedežem v Ljubljani, ki se ukvarja z razvojem programskih rešitev. Zakaj ime &AND? Podjetje je nastalo z idejo dveh mladih inženirjev, da uporabita svoje znanje in spretnosti, da bi trgu informacijskih sistemov ponudili nekaj novega in drugačnega.

Strast po ustvarjanju in reševanju problemov z uporabo programske kode in domišljije pa naju je pripeljala do rojstva &AND.

Kot računalniški inženirji smo pridobili veliko teoretičnega in praktičnega znanja z delom v računalniških podjetjih, kjer smo se srečali z realnimi primeri. Naše podjetje sestavlja izkušena in strastna ekipa razvijalcev in dizajnerjev. Vsaka stranka, s katero sodelujemo, postane del ekipe. Skupaj se soočamo z izzivi in skupaj slavimo zmage.

Naša temeljna vrednota je timsko delo in zdravo partnerstvo, ki vedno doseže pozitiven rezultat in s tem tudi zadovolji potrebe naših strank. Tako kot logični operater z istim imenom (»AND«) lahko samo pozitivne vhodne vrednosti oz. lastnosti dajo pozitiven končni rezultat.