Izjava o varstvu osebnih podatkov

- Nikoli ne bomo zlorabili vaših osebnih podatkov na kakršen koli način.
- Vaših kontaktnih in osebnih podatkov ne bomo nikoli posredovali tretji stranki, razen če tako zahteva zakon.
- Nikoli vam ne bomo poslali e-sporočil, na katere se niste prijavili.
- Kadar koli se lahko odjavite od katere koli naše e-pošte.

Zbiranje in obdelava osebnih podatkov

Obdelava pomeni vsako zbiranje, beleženje, urejanje, strukturiranje, shranjevanje, prilagajanje, uporabo, vključno s prenosom, iskanjem, blokiranjem ali brisanjem z ali brez avtomatiziranih sredstev.

Upravljavec osebnih podatkov sme v skladu z veljavno zakonodajo obdelovati osebne podatke, če je za to podana izrecna privolitev posameznika. Za osebno privolitev se šteje ravnanje uporabnika, ki z vnosom podatkov v kontaktni obrazec in izvedbo pošiljanja podatkov potrdi, da je seznanjen in se strinja z Izjavo o varstvu osebnih podatkov.

Podatki, ki jih zbiramo, so sledeči:

  • ime (obvezen podatek)
  • elektronski naslov (obvezen podatek)
  • telefonska številka (neobvezen podatek)

Namen obdelave osebnih podatkov

Podatke, ki nam jih posameznik prostovoljno posreduje, uporabljamo za namene prejema in obdelave vaše poizvedbe ali vprašanja, priprave ponudbe ter vzpostavitve kontakta, pri čemer lahko upravljavec uporablja komunikacijski kanal po izboru posameznika (telefon in/ali elektronska pošta).

Umik soglasja

Svoje soglasje za nadaljnjo uporabo osebnih podatkov lahko kadarkoli v celoti ali deloma umaknete. Ko bomo prejeli vaš umik soglasja, bomo vaše podatke izbrisali v roku 30 dni. Prosimo vas, da pošljete umik soglasja na enega izmed naslednjih načinov:

e-mail: info@andis.si

Na vašo zahtevo, ki ste nam jo podali na zgoraj navedene naslove, vam bomo sporočili, katere vaše osebne podatke hranimo in v kakšne namene.

Povezave do drugih spletnih strani

Naša spletna stran lahko vsebuje povezave do drugih spletnih mest, za katere ta izjava o varovanju osebnih podatkov ne velja. Ko zapuščate našo spletno stran, si vnovič preberite izjave o varovanju osebnih podatkov na strani, ki jo obiskujete.

Kot uporabnik

Soglašam z uporabo svojih osebnih podatkov in potrjujem, da sem seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja ter jih razumem in sprejmem.

Rok hrambe

Osebne podatke hranimo toliko časa, kolikor je to potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani. Po izpolnitvi namena obdelave upravljavec zagotavlja, da bodo osebni podatki izbrisani oziroma da bo dostop do zbranih osebnih podatkov onemogočen oziroma da bodo ti podatki anonimizirani skladno z obvezujočimi predpisi.